VILKEN STIL DU ÄN HAR – X-BRUSH PASSAR ALLA

ALLMÄNNA VILLKOR

ORDER
För att handla hos oss måste du vara myndig (18 år). Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

En beställning är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Priset i webbutiken är angiven i SEK inklusive moms (25%).

RABATTKOD
Om du har en rabattkod så använder du den i kassan. Skriv in koden och tryck på knappen rabattkod när du kommer till kassan, så dras summan av automatiskt från slutsumman.

ÖPPET KÖP
Vi har öppet köp i 30 dagar.

FRAKTKOSTNAD 
Det är fri frakt inom Sverige. Europa efter respektive land.

BETALNINGSSÄTT
Kreditkort (PayPal) och Swish

LEVERANS
Du får ett e-mail när din order är på väg. Leveranstiden från vårt lager är normalt 1-2 arbetsdagar. Om du inte har fått ett e-mail inom 2 dagar, kontakta oss på info@x-brush.com

RETUR & REKLAMATION
Vi har öppet köp i 30 dagar.
För att vi ska kunna godkänna din retur, kräver vi att din produkt är oanvänd i sin originalförpackning. Använd gärna det vadderade kuvertet som du fick dina produkter i, när du skickar tillbaka din order.

Vi garanterar att dina produkter är felfria vid leverans. Skulle det ändå vara skadat eller defekt, ber vi dig kontakta oss på info@x-brush.com inom 7 dagar. .

Kontakta oss för returetikett på info@x-brush.com

Sker inom ett par arbetsdagar från det att vi mottagit försändelsen.

Det är viktigt att du känner dig trygg och säker när du handlar online. Så om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dig via mail till info@x-brush.com.

[/section]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

  VILKEN STIL DU ÄN HAR – X-BRUSH PASSAR ALLA!

  Shop

  Bra för miljön

  X-BRUSH Inspiration

  Tips & Tricks

  Svensk uppfinning 

  Prisbelönt produkt